Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Scheemda e.o.
 
 
UITNODIGING TIENERDIENST

UITNODIGING TIENERDIENST
Hallo jongens en meiden, Na een lange pauze gaan de tienerdiensten weer van start!
Voor degene die hier graag voor het eerst een keertje naar toe gaat leg ik even kort uit wat een tienerdienst eigenlijk inhoud.
Voor alle tieners van het voortgezet onderwijs is er van 27 september t/m 13 juni maandelijks een eigen dienst in de 4-You zaal onder kerktijd. Er is tienerdienst voor alle klassen van het voortgezet onderwijs in 1 groep. We beginnen met koffie/thee en een klein vast ritueel. Elke tienerdienstzondag hebben we een thema over actuele zaken in het leven van jou als tiener waarover we niet alleen praten, maar waar we ook creatief mee aan de gang gaan, met bv. een spel, drama of quiz. Iedereen is vrij om zijn of haar mening te geven, maar er wordt ook altijd gekeken naar wat God in Zijn Woord er over te zeggen heeft. En we steken een kaarsje aan voor wie dat nodig heeft. De tieners moeten de dienst bij toerbeurt in tweetallen zelf voorbereiden (thema bedenken en uitwerken), waarbij ze uiteraard hulp van de leiding kunnen krijgen. Ook is er leuk materiaal om uit te kiezen in de kerk aanwezig en te vinden op verschillende websites.
Er is een rooster opgesteld, waarbij overlap met de diensten waarin ds. Baan voorgaat worden vermeden. Hij heeft immers vaak een dienst die extra gericht is op de jeugd.
Het rooster staat hieronder vermeld en ook nog eens per maand in de Ontmoeting.
27 september, 25 oktober, 15 november, 13 december 2020 10 januari, 7 februari, 7 maart, 11 april, 9 mei en 13 juni 2021
Zet ook alvast in je agenda: 14 maart: tienerdienst met inbreng van de jeugd van de tienerdienst Jullie zijn van harte welkom van 9.30 – 10.30 uur in “de Ontmoeting” aan de Kerklaan.
De eerste tienerdienst is op zondag 27 september en wordt voorbereid door de leiding Sander Tulp en Derk Feiken. De tweede op 25 oktober. Wij hebben er weer zin in en hopen jullie binnenkort weer te zien!
Met vriendelijke groet:
Janet van Oostrum en de tienerdienstleiding Van 2020-2021: Geert Haan, Derk Feiken, Sander Tulp, Wim Bos, Anje de Wal, Annerieke Kuipers en Nick Wanders
terug
 
 
 
 
Protestantse Gemeente Scheemda e.o.
Kerklaan 32
9679 AE Scheemda
tel. 0597-592939
 
Laatste update 24 juli 2021
Liturgie kerkdienst 25 juli *** Bij de collecten 25 juli
 
Liturgie kerkdienst 25 juli
Deze dienst is vanaf 9:30 uur via kerkomroep te beluisteren.
klik hier om naar de online dienst te luisteren.

klik hier om de dienst live te bekijken.
Voorganger: Pastor T. Huizing
Aanvang: 9:30 uur
Liturgie:
Liederen:

Lied 272:1,2,3,4
Lied 304
Psalm 114
Lied 917:1,3,6
Lied 918
Lied1014:1,2,5
Lezingen:
Jesaja 63:7-14
Marcus 6:45-52
Collecte zie homepage
 
U kunt u geld geven voor de collecte door op de collectezak te klikken.  
 
Kerkdienst bekijken
Klik hier om de kerkdienst  te bekijken
 
Contact
Via onderstaande adres kunt u contact opnemen met de webmaster.

pgscheemda@gmail.com

Webmaster van deze site is Hilko Snoek

Webfotograaf Janet van Oostrum

 
Een zaal gebruiken?
Wilt u een zaal gebruiken? Ga dan naar; zaal gebruiken in "de Ontmoeting" in het linker kolom.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.