Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Scheemda e.o.
 
 
Via Dürres

Via Dürres

Hiermee voldoen we aan alle voorwaarden van Operatie Mobilisatie om te mogen vertrekken! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen ontzettend bedankt. Ook iedereen bedankt die de afgelopen periode voor ons heeft gebeden en heeft meegeleefd. We hopen en vragen of u dit de komende tijd ook wilt blijven doen.
 
De financiering rond krijgen heeft ons veel leuke gesprekken en bijzondere momenten opgeleverd. Zoals de dinsdag waarop zoveel donaties binnen kwamen, dat we in één dag 20% zijn gestegen. Hiermee hadden we onze deadline ruim gehaald. Onze God voorziet. 

De laatste weken staan in het teken van praktisch regelen. Zo hebben we alle benodigde documenten geboorteaktes, VOGs etc. opgevraagd, ons huurhuis en ons werk opgezegd en zijn we bezig met het regelen van het vervoer van een gedeelte van onze inboedel. Binnenkort gaan we de laatste vaccinaties halen, naar de bank en afscheid nemen op ons werk. Stiekem komt er zo best veel bij kijken. Op de foto zijn we vast begonnen met het opruimen en inpakken van onze spullen! En zoals je ziet, levert dat regelmatig wat chaos op :)

Dit betekent ook dat wij op zoek zijn naar opslagruimte voor enkele meubels en/of verhuisdozen. Mocht u ruimte of een tip hebben waar opslag mogelijk is, wilt u dan contact opnemen door op hier te klikken. Alvast bedankt voor het meedenken!

terug
 
 
 
 
Protestantse Gemeente Scheemda e.o.
Kerklaan 32
9679 AE Scheemda
tel. 0597-592939
 
Laatste update 16 september 2018
Liturgie 16 sept (download), collectedoel 16 sept.
 
Lied van de maand september
Het lied van de maand september is lied 997. Door op deze regel te klikken kunt u het lied inzien en de melodie beluisteren.
 
Eredienst
23 september 2018
Voorganger: Ds. G.R. Offringa
aanvang: 9:30 uur
Collecte: 1e:Diaconie 2e: Kerk, 3e:Jeugd
Avondmaal

(wijzigingen onder voorbehoud)
 
Liturgie eredienst 16 september
Klik hier om de liturgie voor deze dienst te downloaden.
 
Kerkdienst beluisteren
Klik hier om de kerkdienst te beluisteren. vul plaatsnaam Scheemda in en kies dan "de Ontmoeting
 
 
Zaal huren?
Wilt u een zaal huren? Ga dan naar; zaal huren in "de Ontmoeting" in het linker kolom.
 
Contact
Via onderstaande adres kunt u contact opnemen met de webmaster.

Webmaster van deze site is Hilko Snoek

Webfotograaf Janet van Oostrum

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.